2010-09-25
09:26:13
09:26:13
Det blir knappast godare...om du gillar vit choklad!
Lördag, härligt! Idag ska vi stå på Lödde Kanotklubb som anordnar en loppis. Klockan 13 ska jag ÄNTLIGEN på PompDeLux Party - som jag ska handla. Ikväll ska vi hem till de finaste av vänner - Maggie & Martin! Alltid super god mat och trevligt sällskap! Det får bli Härliga lördag istället!
Tänkte dela med mig ett recept på en super enkel men underbart god efterrätt.
Vit chokladcheesecake med rostade pistchnötter och hallonsorbet
Vit chokladcheesecake
100 gram vit choklad
100 gram Philadelphiaost
1 dl vispgrädde
1 ägg
Smält den vita chokladen, Philadelphiaosten och grädden i en kastrull.
Låt svalna något.
Tillsätt ägget.
Fördela i portionsformar och baka i ugn på 100 grader i 40 minuter.
Ställ sedan kallt. (Hit kan du förbereda, dagen innan).
Rosta nötterna och strö över precis innan servering.
Köp Sias goda hallonsorbet och ha till.
Dekorera med citronmelissblad.
Ha en underbar helg - glöm inte att äta gott och kramas!
Sammie
Jonna
Det där ser MUMSIGT ut!